About

About US
Η Med Advice είναι μια εταιρία παροχής επιχειρηματικών συμβούλων που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στην ιατρική βιομηχανία. Παρέχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, εμπειρία καθώς και τα αναγκαία εργαλεία που απαιτούνται ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους μέσα απο τα μέσα που προσφέρει το internet και η σύγχρονη τεχνολογία. Πιστεύουμε πως η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πρωτοτυπίας και σκληρής δουλειάς και καλούμε αυτούς που συμμερίζονται το όραμά μας να μας ακολουθήσουν και να φτιάξουμε μαζί μια όμορφη εμπειρία γι αυτούς και τους ασθενείς τους.

01. Συμβουλευτικeς Υπηρεσiες

Δεν είναι πάντα εύκολο να ξέρεις απο που να αρχίσεις. Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή ιδέα και κάποιες άλλες λίγη ώθηση. Ότι και να είναι είμαστε δίπλα σας να σκεφτούμε κάτι νέο και να σχεδιάσουμε μαζί σας τα βήματα προς την επιτυχία.

02. Σχεδιασμoς & Υλοποiηση

Είναι εκείνη η στιγμή που γνωρίζεις ακριβώς τι θέλεις αλλά σου λείπουν οι πόροι για να το πετύχεις. Μπορεί να είναι το ανθρώπινο δυναμικό, η έλλειψη χρόνου, τα εργαλεία παραγωγικότητας ή η τεχνογνωσία. Ότι κι αν είναι μπορείς πάντα να βασίζεσαι πάνω μας οτι θα σου παρέχουμε ότι χρειαστεί για να πετύχεις τους στόχους σου.

03.  Διαφημιση & Προωθηση

Τι είναι ένα καλό προϊόν ή μια μοναδική υπηρεσία αν δεν το ξέρει κανείς; Γνωρίζουμε τους τρόπους και έχουμε τα μέσα να δείξουμε στο κατάλληλο κοινό, το σωστό μήνυμα στην σωστή στιγμή ώστε η προσπάθειά σου να έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Η μεθοδικότητα μας είναι που μας ορίζει

Δουλεύουμε μεθοδικά, ακολουθούμε μια διαδικασία και το κεντρικό στοιχείο αυτής είσαι εσύ. Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο φροντίζουμε να μάθουμε απο εσένα και εσύ να μάθεις απο εμάς. Ο μόνος τρόπος να φτάσουμε στον στόχο είναι δουλεύοντας μαζί, σαν ομάδα.

Η Ιδεα

Κάνουμε πολλές συναντήσεις… Κατεβάζουμε ιδέες, συζητάμε και πίνουμε πολλούς καφέδες στη διάρκεια. Όμως μας αρέσει, γιατί γνωρίζουμε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σκεφτούμε τους καλύτερους τρόπους να αναπτύξουμε την δουλειά του πελάτη μας, την δουλειά σου.

U

Η Ερευνα

Ρωτάμε πολύ, συζητάμε με την ομάδα σου, πλησιάζουμε τους ασθενείς σου και παρατηρούμε στενά τον ανταγωνισμό σου. Είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά πρέπει να γίνει ώστε να είμαστε σίγουροι οτι κατλαβαίνουμε απόλυτα την δουλειά σου πριν αρχίσουμε τον σχεδιασμό της στρατηγικής σου.

j

Ο Σχεδιασμος

Πρώτα με μολύβι και χαρτί. Για εμάς ο σχεδιασμός ξεκινά εκεί, στο χαρτί. Μελετάμε όλες τις λεπτομέρειες σύμφωνα με ότι μάθαμε πριν ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε προσεκτικά κάθε βήμα εστιάζοντας πάντα σε ένα σημείο. Τους επιχειρηματικούς σου στόχους.

Η Υλοποιηση

Συζητήσαμε, ακούσαμε κάναμε την έρευνά μας και μελετήσαμε. Δουλέψαμε σκληρά για αυτήν τη μέρα και τώρα ήρθε η στιγμή της υλοποίησης. Ήρθε η στιγμή να πούμε μια ιστορία. Την δική σου ιστορία!

Το αποτελεσμα

Σωστά, όπως το σκέφτηκες. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Για την ακρίβεια τώρα ξεκινάμε. Τώρα είναι η στιγμή να παρατηρήσουμε, να ελέγξουμε, να μετρήσουμε και να παραμετροποιήσουμε. Ότι χρειαστεί για να σιγουρευτούμε πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους σου.

Η Αναφορα

Η επιτυχία φαίνεται μόνο όταν μπορεί να μετρηθεί. Γι ‘αυτό φροντίζουμε ότι κάνουμε να είναι ξεκάθαρο. Για να κάνετε επιλογές και να πάρετε επιχειρηματικές αποφάσεις, πρέπει να μπορείτε δείτε τη μεγάλη εικόνα. Εμείς δημιουργούμε και σας προσφέρουμε τα εργαλεία για να μπορείτε να το κάνετε.

Ας γνωριστοyμε

Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου

7 + 13 =

Λεοντος Σοφου 20, Θερμη, 57001, Θεσσαλονικη, Ελλαδα

+30 2310 365 655
info@medadvice.gr