οι υπηρεσιες μας

δημιουργουμε εμπειριεσ

 

Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της δουλείας μας. Δουλεύουμε δημιουργικά χρησιμοποιώντας ότι πιο καινούριο παρέχει η τεχνολογία. Άλλωστε οι πελάτες σας θέλουν και απαιτούν πάντα το καλύτερο. Εμείς δεν βλέπουμε κανένα λόγο να τους δώσετε λιγότερα.

Υπηρεσιεσ

Φέρνουμε
Αποτελέσματα

Το Digital marketing δεν είναι απλώς κοινωνική δικτύωση ή διαφήμιση. Είναι μια μεγάλη στρατηγική διαδικασία που επηρρεάζεται απο κάθε πτυχή του internet. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργούμε ολιστικές στρατηγικές και χρησιμοποιούμε κάθε διαθέσιμο μέσο που απαιτείται στον εκάστοτε πελάτη.

Branding & Design

Δεν είναι εύκολο αλλα είναι σίγουρα ωραίο να έχεις την δική σου εταιρική ταυτότητα

Σχεδιασμος ιστοσελιδων

Το Site σας πρέπει να είναι μοναδικό και να αναδυκνύει εσάς και την επιχείρησή σας. Πρέπει να λέει την δική σας ιστορία.

Ψηφιακη προβολη

Για να προωθήσεις ιατρικές υπηρεσίες πρέπει να γνωρίζεις τις ανάγκες του ασθενούς. Να αναγνωρίζεις και να σέβεσαι τις αγωνίες του.

Διαχειριση πληροφοριας

Κάποιοι λένε πως οι επιχειρηματικές αποφάσεις παίρνονται με γνώμονα τα δεδομένα και το ένστικτο. Εμείς για το ένστικτο… δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.

Email Marketing

Δεν είναι απλά ένα μήνυμα. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας.

Ο τροπος μας

Με σταθερά βήματα

Ερευνα & Αναλυση

Φροντίζουμε να σας γνωρίσουμε. Παρατηρούμε τους πελάτες σας και μελετάμε τον ανταγωνισμό σας. Ότι χρειαστεί για να μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας σας.

Αναλυτικος Σχεδιασμος

Σχεδιάζουμε τα πάντα. Ορίζουμε μαζί σας τους επιχειρηματικούς σας στόχους και σχεδιάζουμε προσεκτικά τα βήματα που απαιτούνται για να τους πετύχουμε.

Υλοποιηση & Παραμετροποιηση

Η επιτυχία δεν είναι άπιαστη. Είναι ένας στόχος και είναι μετρήσιμη. Έτσι γνωρίζουμε σε κάθε βήμα αν οι κινήσεις μας αποδίδουν.

Απο τον ιδρυτη μας

Φτιάξε τις δικές σου ευκαιρίες

Το να διαχειρίζεσαι μια επιχείρηση είναι σαν να φτιάχνεις μια ταινία. Για να πετύχει χρειάζεσαι μια πολύ δυνατή ιδέα, ταλαντούχους ηθοποιούς, ένα εμπνευσμένο σενάριο αλλά πάνω απο όλα χρειάζεσαι έναν πολύ καλό σκηνοθέτη για να τα βάλει όλα σε σειρά.

 

Υπηρεσιες

Για ότι χρειάζεται η σύγχρονη επιχείρηση

Για εμάς κάθε πελάτης είναι διαφορετικός. Άσχετα με το μέγεθος της εταιρείας παρέχουμε τα εργαλεία για να πετύχει τους επιχειρηματικούς της στόχους.

Ας γνωριστοyμε

Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου

9 + 14 =

Λεοντος Σοφου 20, Θερμη, 57001, Θεσσαλονικη, Ελλαδα

+30 2310 365 655
info@medadvice.gr