Επιδότηση 90%

Αγαπητοί Συνεργάτες,
Mε χαρά σας ενημερώνουμε ότι πλέον έχει δημοσιευτεί επίσημα το ΦΕΚ για το πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ”. Με ακόμα μεγαλύτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η επιδότηση οριστικοποιήθηκε στο 90% της συνολικής δαπάνης.

Αναμένουμε να ακολουθήσει σύντομα και η επίσημη πρόσκληση/οδηγός του Προγράμματος από την Κοινωνία της Πληροφορίας, ώστε να σας την αποστείλουμε.

Συχνές ερωτήσεις

Πως μπορώ να επωφεληθώ απο το πρόγραμμα;

Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αλλάξει. Η εποχή που ένα κομπιουτεράκι έφτανε για να κάνουμε την δουλειά μας έχει παρέλθει. Σήμερα η πληροφορία και η διαχείρησή της είναι ο βασικός άξονας που κινούνται οι επιχειρήσεις.

Τα σύγχρονα εργαλεία που υπάρχουν διαθέσιμα μπορούν να σας βοηθήσουν να:

 1. Αυτοματοποιήσετε καθημερινές διαδικασίες ρουτίνας και να μειώσετε το διαχειριστικό σας κόστος
 2. Οργανώσετε τα εταιρικά σας δεδομένα
 3. Να λάβετε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που αφορούν την δραστηριότητά σας με εύκολο και κατανοητό τρόπο
 4. Να ασφαλίσετε τα εταιρικά σας δεδομένα τόσο απο πιθανές καταστροφές hardware όσο και απο κακόβουλες πράξεις.
 5. Να δημιουργήσετε δικές σας εφαρμογές σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τον δικό σας τρόπο εργασίας
 6. Να αποδεσμευτείτε (τόσο εσείς όσο και το προσωπικό σας) απο τη φυσική θέση εργασίας σας
 7. Και πολλά πολλά άλλα
Τι εργαλεία θα μπορούσα να προμηθευτώ απο το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα αφορά εργαλεία που αυξάνουν την παραγωγικότητα και ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Μερικά παραδείγματα θα μπορούσαν να είναι:

 1. Cloud υπηρεσίες
 2. Αναβάθμιση του email σας
 3. Συστήματα ERP / CRM
 4. Εργαλεία BI (Business Intelligence)
 5. Εργαλεία επικοινωνίας & διασύνδεσης
 6. και πολλά πολλά άλλα

 

Δεν κατάλαβα τίποτα, με πιο απλά λόγια;

 Σκεφτείτε μερικά απο τα παρακάτω σενάρια (που κάποιο σίγουρα σας έχει τύχει).

 • ✈ Βρίσκεστε σε ταξίδι και χρειάζεται να δουλέψετε πάνω σε ένα project.  Αντι να παίρνετε τηλέφωνο στους συναδέλφους και να ζητάτε τα αρχεία που σας χρειάζονται όλα βρίσκονται ήδη στο laptop, το κινητό σας και το tablet σας. Και αν δεν τα έχετε μαζί σας fear not. Τα αρχεία σας βρίσκονται και στο κοντικότερο internet cafe. Κάντε login στον cloud λογαριασμό σας και πιάστε δουλειά. (Tip: Μην ξεχάσετε να κάνετε logout φεύγοντας. 😁)
 • Πηγαίνετε στο γραφείο και βρίσκετε τον υπολογιστή σας καμμένο απο την χθεσινή καταιγίδα. Ξεπερνάτε το πρώτο σοκ που λέεί ότι μόλις χάσατε ένα χιλιάρικο σε hardware και μετά έρχονται τα δύσκολα. Μέσα στον σκληρό δίσκο ήταν όλη σας η επιχειρηματική δραστηριότητα 😬.
  No problem. Απλά κάντε login στον πρώτο διαθέσιμο υπολογιστή και πιάστε δουλειά. (Τέλειο;)
 • Μόλις βρήκατε έναν καινούριο πελάτη. Πρώτη δουλειά; Ανοίγετε καρτέλα στο ERP. Μετά περνάτε τα στοιχεία του στο κινητό σας για να τα έχετε. Ύστερα πρέπει να περάσετε το email του στην λίστα παραληπτών του newsletter. Μετά θυμάστε ότι πρέπει να κάνετε μια προσφορά, οπότε πάμε και στο CRM. Και μετά ο πελάτης σας λέει ότι άλλαξε email. 😁. Τι θα μπορούσε να γίνει; Με ένα cloud workflow περάστε όλα τα στοιχεία σε ένα περιβάλλον (Πχ στο erp) και μετά αφήστε το flow να κάνει τα υπόλοιπα.
 • 📆 Πιάνετε δουλειά και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο απο τον πελάτη που θέλει να κλείσετε ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα. Κάνετε τις απαραίτητες διαδικασίες και μετά απο 10 λεπτά κλείνετε το τηλέφωνο και ξαναπιάνετε δουλειά. Σε λίγο χτυπάει το επόμενο τηλέφωνο και πάμε πάλι απο την αρχή. Αξιοποιώντας τα σωστά εργαλεία θα μπορούσατε να έχετε μια πλατφόρμα όπου ο πελάτης θα έκλεινε το ραντεβού του μόνος του στην ώρα και μέρα που τον εξυπηρετεί και σας βολεύει και εσάς. problem solved
 • 😤 Μόλις τελιώσατε την ενημέρωση των κωδικών στο eshop σας. Βάλατε φωτογραφίες, ενημερώσατε τις τιμές και το stock. διορθώσατε όλους τους τίτλους και τα κατηγοριοποιήσατε. Είστε πανέτοιμοι για πωλήσεις. Τίποτα δεν μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση. Μόνο που ξαφνικά ο προμηθευτής σας αποφάσισε να αναπροσαρμόσει τις τιμές σε 50.000 κωδικούς. 😡. Μακάρι να υπήρχε ένα εργαλείο που να μπορούσε να αλλάξει όλες τις τιμές με το πάτημα ενός κουμπιού. (Hint: Υπάρχει και τώρα μπορεί να αγοραστεί και να ρυθμιστεί με 90% έκπτωση.)
 • 🤷‍♂️ Προσπαθείτε να κάνετε login στο eshop που πήρατε την τελευταία φορά τα αθλητικά σας και συνειδητοποιείτε ότι ξεχάσατε τον κωδικό σας. (Απίθανο αλλά συμβαίνει). Τον είχατε γράψει σε ένα χαρτάκι αλλά μάλλον πετάχτηκε πριν απο μήνες που τακτοποιήσατε τα συρτάρια σας. Και τώρα πρέπει να πατήσετε “Ξέχασα τον κωδικό μου και να καολουθήσετε τις οδηγίες”… Αλλά με ποιο email είχατε κάνει την εγγγαφή σας; Μακάρι να υπήρχε τρόπος να αποθηκεύατε όλους σας τους κωδικούς σε ένα σημείο αρκετά ασφαλές ωστε να είχατε γλιτώσει τα απόμενα 20 λεπτά ταλαιπωρίας.
 • 🥺 Μόλις λάβατε ένα email που έμοιαζε να είναι απο την τράπεζα και πα΄τησατε το λάθος link. Και ξαφνικά αρχίζετε να νιώθετε εκείνο το αίσθημα ανασφάλειας. Και στο μυαλό σας έρχονται πιθανές λύσεις στο πρόβλημα. Να αλλάξω το password στην τράπεζα. Ναι αλλά το ίδιο password το έχω και αλλού. Που όμως το έχω χρησιμοποιήσει; Και αν κάποιος χρησιμοποιήσει το email μου και πατήσει παντού “ξέχασα τον κωδικό” και ξέροντας το email μου πάει και αλλάξει όλους τους κωδικούς μου; Και κάπως έτσι το μέχρι πριν λίγο αθώο σφάλμα αρχίζει να γίνεται ένας μικρός εφτιάλτης. Υπάρχει λύση σε αυτό; Ασφαλώς και το πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να λυθεί απομακρυσμένα με το πάτημα ενος κουμπιού.
 • 🎂 Αποφασίζετε να αρχίσετε να στέλνετε ευχετήριες κάρτες στους πελάτες σας στα γενέθλιά τους. Αρχίζετε να το σκέφτεστε και τα βήματα είναι απλά. Κάθε πρωί με τον καφέ θα ανοίγετε την λίστα, θα φιλτράρετε με την σημερινή ημερομηνία, θα ετοιμάζετε ένα email για τον καθένα με το όνομά του (Για να φαίνεται ότι είναι και προσωπικό) και θα το στέλνετε. Ευκολάκι. Απλώς αν έχετε πολλούς πελάτες κάντε ένα μεγάλο ποτήρι καφέ.
  Γίνεται διαφορετικά; Ω ναι!!! Απλά βάλτε την ημερομηνία γέννησης του πελάτη όταν ανοίγετε την καρτέλα του και απολάυστε τον καφέ σας.